Elektronische Agenda EvB - BAU                                                                           

Gebruikers van een iPhone hebben het makkelijk. Die klikken in hun iPhone op onderstaande link en de agenda wordt opgenomen in de agenda op je telefoon.

iPhone: Kalender EvB  

iPhone: Kalender Bauerstraat

 

Dit kan eventueel ook via de website: www.icalshare.com Als u daar zoekt op ‘Bau’ of ‘EvB’, dan vindt u onze agenda’s en kunt u zich abonneren.

 

Voor ouders met een Android-telefoon is het helaas een stukje ingewikkelder.

Via de PC is het voor de volhouders nog redelijk te doen:

U moet weten met welk Google-account u synchroniseert op uw telefoon. Ga daarvoor op de telefoon naar instellingen – accounts – Google.

Met dat account logt u ook in op de pc bij google.nl. Dan  open je – nog steeds op de pc – de agenda-app van Google.

In deze kalender staat links in beeld: “Andere agenda’s”. Rechts daarvan staat een pijltje naar beneden en als je daarop klikt kun je kiezen voor “Toevoegen via URL”. Daar kun je een van de volgende links in plakken en dan wordt de kalender toegevoegd.

Kalender Bau : https://www.google.com/calendar/ical/vfcanvvpn87g6pisg8qm1cdu7g%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Kalender EvB: https://www.google.com/calendar/ical/k46s5hi3d3o946kejeum11o290%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Bent u daar nog?

In de agenda-app op uw telefoon synchroniseert u de agenda´s en als de kalender van de Pieter Brueghelschool nog niet aangevinkt is, kunt u dat nu doen.

 

We zijn natuurlijk nog steeds op zoek naar een handiger manier om dit voor elkaar te krijgen. Heeft iemand tips: we horen het graag!

Stuur even een mailtje naar EvB@pieterbrueghelschool.nl