Stel cookie voorkeur in

Kinderopvang BSO

Sinds schooljaar 2019-2020 hebben wij de BSO De Zevensprong van de SKAR in onze eigen school. 

Het zijn twee ruime lokalen (op de onderste verdieping) waarin de wat oudere kinderen vanaf 6 jaar worden opgevangen in twee groepen. 

De omgeving is spelenderwijs en zeer natuurlijk ingericht. De pedagogisch medewerkers zijn erg betrokken waardoor de ervaring van ouders (voorheen op Zaza) tot een warme en sfeervolle omgeving benoemd wordt. Daarnaast zijn de medewerkers pedagogisch erg goed ontwikkeld.  

Ze organiseren in vakanties samen met BSO Zaza altijd leuke uitstapjes waardoor vakantie vieren bij ons een feestje is.

SKAR De Zevensprong

De overige buitenschoolse schoolse opvang (BSO) wordt georganiseerd door Partou en de SKAR. Daarnaast is er nog een mogelijkheid voor de BSO Sport en de Montessori BSO. Ouders maken zelf een keuze. Elke organisatie heeft een eigen website met alle relevante informatie. 

Kinderopvang Partou

Kinderopvang SKAR ARNHEM

Sport BSO Montessori

PUUR AVONTUUR

Puur Avontuur is een kleinschalige buitenschoolse opvang.
We halen kinderen op van school met een camper. Deze camper is ons vervoermiddel en biedt ons de mogelijkheid om samen op avontuur te gaan. Vanuit school zoeken we een gezellige plek om te picknicken, de ene middag zullen we naar een bos gaan, de andere middag de Hoge Veluwe op, een stadspark bezoeken, of een plekje zoeken aan de Rijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BSO SPORT

Sport en spel omvat meer dan alleen deelnemen; verzorgen, coachen, leiden en natuurlijk enthousiasmeren. Wij zien sporten als een samenkomst van tal van eigenschappen. 
We streven ernaar als kinderopvang organisatie kinderen optimaal tot ontwikkeling te laten komen in sportief en motorisch opzicht. Presteren mag, maar het kennismaken met sporten en bewegen; het plezier hierin krijgen, het kunnen groeien in je sociale omgang horen daar ook bij. In samenspraak met het kind het zelfbeeld van een kind zowel mentaal als fysiek benoemen zorgt ervoor dat we sportadvies kunnen geven aan u als u dat wilt.