Gymzaal

Bewegingsonderwijs

Vanaf groep 3 krijgen de kinderen twee keer in de week gym in de gymzaal (het rooster staat in de kalender). De kinderen krijgen les van een gediplomeerde vakdocent. De kleutergroepen gymmen in de speelzaal. Ook zij krijgen les van de vakdocent. De groepen 4 krijgen ook nog survivalzwemmen in een blok van 6 weken.
Sinds twee jaar maken we gebruik van de allernieuwste zaal in Arnhem. Deze hypermoderne zaal is voorzien van alle mogelijkheden die aansluit bij de hedendaagse belevingswereld van de kinderen.

iSpace Sports: hét nieuwe bewegen

Sport en spel houden ons lichaam en ons brein in topconditie; dat blijkt steeds duidelijker uit wetenschappelijk onderzoek. Om Nederland meer aan het bewegen te krijgen moest er een nieuw eigentijds concept ontwikkeld worden. De huidige generatie is met gaming, Facebook en Instagram gewend dat alles gevisualiseerd wordt en dat je alles mag “beleven”. Dus ….. van ouderwetse donkere gymzaal naar een unieke moderne iSpace Sports bewegingsruimte!

Startpunten voor iSpace Sports waren: interactief, intelligent en innovatief. Sfeer en beleving worden met iSpace Sports gecreëerd door:

Een Pulastic vloer met oplichtende LED lijnen
Projectie met nieuwe vormen van sport en spel
Digitale software
Toestellen afgestemd op deze nieuwe vorm van bewegen

Plezier, educatie en sport komen samen. Door in te spelen op wat kinderen van nu inspireert en motiveert zorgt bewegen met iSpace Sports voor een optimale motorische ontwikkeling en bevordering van autonoom leren. De exacte effecten van iSpace Sports op de ontwikkeling van kinderen wordt in kaart gebracht.

Voor meer informatie over deze zaal KLIK HIER