08-02-2018

In de hal van gebouw 8 hangen grote flappen, door ter zake deskundige ouders al geïdentificeerd als: “iets met ‘Lean’”. Het zijn de eerste resultaten van het ingezette visietraject van de school.

Er is een ‘visiegroep’ geformeerd van 5 teamleden en mijzelf, die onder begeleiding van een deskundige Lean consultant het proces om te komen tot een visie en missie gaat vormgeven en uitvoeren. Daarbij is een begin gemaakt met de agenda van het proces. Daarnaast hebben we de verschillende partijen die bij de school betrokken zijn en hun rollen in kaart gebracht. En welke vragen gaan we die partijen nou stellen om te komen tot een gezamenlijke en zinvolle visie en missie te gaan komen?

De resultaten van het werk tot nu toe zijn dus te zien in de hal. Dat hangen we daar op omdat dat én lekker werkt, én omdat het transparant is naar jullie – de ouders van onze school. Zodat jullie weten wat we aan het doen zijn.