!!Oproep Cultuurweek!!

Beste ouders,

Van 15 mei tot en met 1 juni a.s. is het Cultuurweek op school! De Cultuurcommissie is al druk bezig om invulling te geven aan het thema van dit jaar: "Bouwen in de Bauerstraat" (architectuur, bouwstijlen, zelf bouwen).

Bent u werkzaam in de bouwwereld?? bijv. als (steden)bouwkundige, (binnenhuis)architect, ontwerper, planoloog, dakdekker, metselaar etc.? Dan zouden wij het heel leuk vinden als u daarover tijdens de Cultuurweek in de klas zou willen komen vertellen of een bezoek zou willen organiseren in het bedrijf, de bouwplaats of het bouwproject.

Daarnaast zijn we op zijn op zoek naar materiaal om de school verder aan te kleden tijdens deze periode. Te denken valt aan bouwtekeningen, maquettes, afzetlinten, bouwhelmen, steigerpalen of ander bouwmateriaal. Mocht u hierover beschikken, dan horen we dat graag!

Wilt u door middel van een e-mail aan de leerkracht van uw kind laten weten of, en zo ja: wanneer, u tussen 15 mei en 1 juni a.s. daarvoor beschikbaar bent? Wilt u dit graag voor 13 april laten weten. Namens de Cultuurcommissie is Wilma (leerkracht groep 3) aanspreekpunt hiervoor.

Alvast onze hartelijke dank!

De Cultuurcommissie:

Annet Koopman (moeder van Emma en Hugo)

Marieke Hoefman (moeder van Tijl en Heleen)

Carolien Loomans (moeder van Loek en Rosanne)

Mieneke Steijns (moeder van Joris)

Suzan (gr.7/8)

Gönül (gr.1/2)