Kleding asielzoekerskinderen

In Arnhem krijgen de kinderen van asielzoekers onder meer les bij onze collega’s van basisschool het Mozaïek. Het zijn kinderen die in moeilijke omstandigheden in Nederland wonen maar daar op school een veilige en leerzame tijd kennen.

Het wordt weer kouder weer en wij zien dat veel van deze kinderen geen jassen hebben of fatsoenlijke schoenen voor kouder weer of gymschoenen voor de gymles. Het gaat om kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Mijn vraag is of er ouders zijn die nog kleding hebben die hun kind niet meer past en die nog goed is en die naar deze kinderen mag gaan. Als dat zo is, willen jullie die kleding dan in een plastic zak meenemen naar school en in de keuken van gebouw 8 neerzetten? Het kan tot en met vrijdag 9 november.

Deze leerlingen zijn er enorm mee geholpen!