Onze visie

“Ik weet veel, ik kan veel,
ik wil veel en ik durf veel.”

Kinderen hebben ambities. Nu al. En straks waarschijnlijk nog meer. Wij zien het als onze missie om ze te helpen deze ambities te verwezenlijken. Om ze kennis en vaardigheden bij te brengen waarmee ze zichzelf en de wereld beter maken. Met die drive openen we elke dag onze school.

Wij hebben hoge verwachtingen van élk kind. Bij ons leren ze uit zichzelf te halen wat er in zit. Erop te vertrouwen dat ze kunnen bereiken wat ze écht willen. Dat gaat bij elk kind weer anders. Daarom bieden we verschillende manieren van leren aan. Daarbij dagen we ze uit om creativiteit en fantasie in te zetten.We leren onze kinderen te vertrouwen op zichzelf. Respect te hebben voor elkaar. Om zelfstandig en samen te werken.

We leren ze hun omgeving met een positief-kritische blik te bekijken. En altijd weer stimuleren we ze om nét iets meer te doen dan ze al kunnen.Wij geloven dat wij als team het voorbeeld zijn voor onze leerlingen. Wij zijn écht met ze begaan. Kinderen kunnen altijd bij ons terecht. Ze kunnen ons vertrouwen en we zorgen voor een veilige omgeving. We gaan er steeds voor om ze te laten groeien. We vinden het belangrijk om dit samen met ouders doen.Wij zorgen ervoor dat kinderen het beste gereedschap voor de toekomst meekrijgen. Daarom blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op onderwijsgebied. Wij nemen weloverwogen beslissingen over de toepassing daarvan. Zo willen wij ons onderwijs steeds blijven verbeteren. 

Je maakt het op de Pieter Brueghel!